Straalkachels

Beste straalkachels van 2023!

Straalkachels zijn een veelgebruikte manier om een ruimte snel op te warmen. Ze zijn compact, gemakkelijk te bedienen en efficiënt in het gebruik van energie. Wij gaan u meer vertellen over straalkachels, waaronder de soorten, hoe u de juiste kachel kiest en de voordelen van het gebruik van een straalkachel.

Vulpes Tech® Elektrische Kachel Pro - Ventilatorkachel - Elektrische Straalkachel - 2 Standen - 1200W - LED Indicatie - Wit - Incl. schoonmaakdoek

Onze favoriet

De elektrische kachel van Vulpes Tech® is de oplossing voor mensen die het koud hebben op kantoor of thuiskomen na een lange werkdag. Het apparaat heeft een bereik van 10 vierkante meter, is ultra-stil en beschikt over 2 verwarmingsstanden die makkelijk aangepast kunnen worden met een druk op de knop. 

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit
Purline Elektrische kachel - Vrijstaand - 2 standen - Infrarood kachel - Infraroodkachel vrijstaand - Infrarood kachel - Straalkachel

2e beste keuze

De Purline Elektrische kachel biedt een alternatieve verwarming voor ruimtes waarbij de verwarming van het hele huis niet nodig is. De compacte en draagbare kachel is uitgerust met twee verwarming buizen en twee warmtestanden waarmee je zelf kunt bepalen hoe warm je de kamer wilt hebben.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit
Elektrische Kachel - 2000W - Zwart - Infrarood Kachel voor Binnen - Elektrische Verwarming - Infrarood Heater - Elektrische Radiator - Straalkachel Elektrische

3e beste keuze

De elektrische infrarood kachel van Marsstar is een compact en elegant apparaat dat sterk genoeg is om een kamer tot 35m² te verwarmen. Met de draaibare thermostaat knop kun je zelf bepalen hoe warm je het wilt hebben. Het is de meest efficiënte en goedkoopste kachel.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit

Op deze pagina:

Soorten straalkachels

Er zijn verschillende soorten straalkachels beschikbaar, variërend van elektrische kachels tot kachels die werken op propaan of butaan. Het is belangrijk om te weten wat voor soort kachel het beste bij uw behoeften past. Bijvoorbeeld, als u op zoek bent naar een energiezuinige oplossing, dan is een elektrische straalkachel waarschijnlijk een betere keuze dan een kachel die werkt op propaan of butaan.

Tristar KA-5129 Straalkachel - 1200 Watt - 2 standen - handvat - halogeenverwarming- warmtebereik 15 m2

De Tristar KA-5129 is een elektrische kachel die handig is voor op de camping, caravan of in de voortent. Het apparaat is uitgerust met drie warmtestanden van 400, 800 en 1200 Watt en heeft ook een oscillatie functie voor een gelijkmatige verspreiding van warmte. De kachel is eenvoudig te verplaatsen dankzij het geïntegreerde handvat en is veilig in gebruik door de omvalbeveiliging. De Tristar elektrische kachel is ook overal in huis te plaatsen, met een formaat van 18.5 x 30.8 x 45 cm en komt inclusief handleiding.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit
Klik voor de beste prijs
Elektrische Kachel - Infrarood Heater - Straalkachel - Heater - Infrarood Kachel vrijstaand - Omvalbeveiliging - 400/800W

De Marsstar elektrische infrarood kachel is een uitstekende optie voor degenen die op zoek zijn naar een goedkope en efficiënte verwarming. Met een vermogen van 2000W, is de kachel sterk genoeg om ruimtes tot 35m² snel en efficiënt te verwarmen, dankzij de draaibare thermostaat knop die de sterkte aanpast naar jouw wensen. De kachel is ontworpen met oog voor zowel prestatie als uiterlijk en heeft een zwarte, elegante glans. Bovendien beschikt het over veiligheidsfuncties zoals een automatische uitschakeling wanneer het te warm wordt en een omvalbeveiliging.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit
Klik voor de beste prijs
Vulpes Tech Elektrische Kachel Plus - Ventilatorkachel - Elektrische Straalkachel - 3 Standen - 1100W - LED Indicatie - Wit - Incl. schoonmaakdoek

De elektrische kachel van Vulpes Tech® is een ideale oplossing voor degenen die het koud hebben op kantoor of na een lange werkdag thuiskomen. Het heeft een bereik van 15 m2, 3 verwarmingsstanden, een draaihoek van 40° en is fluisterstil met een geluidsniveau van minder dan 45dB. Bovendien beschikt het over slimme beveiliging, zoals oververhittingsbescherming en valbeveiliging, zodat je veilig en gerust kunt verwarmen. De kachel is compact en heeft een uniek design, dus het is gemakkelijk mee te nemen naar je kantoor, op vakantie of gewoon thuis. Binnen 2 seconden opgewarmd en energiebesparend, is dit een snelle en effectieve verwarming voor elke ruimte.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit
Klik voor de beste prijs
VONROC Elektrische kachel - Straalkachel - ventilatorkachel - keramisch - 3 standen: 1000W/2000W/ventilator - voor ruimten tot 20m2 - groen

De VONROC ventilatorkachel is een elektrische verwarming met een compact design en licht gewicht die is ontworpen om binnenruimtes tot 20 m2 te verwarmen. Het apparaat heeft drie standen: ventilator, 1000W en 2000W en een traploze temperatuurregeling. Het verwarmingselement is keramisch en de kachel is verkrijgbaar in groen, wit en grijs. De kachel wordt geleverd met een snoerlengte van 1,1 meter en bescherming tegen aanraking en vocht (IP20). Bovendien heeft de kachel ook een stand voor ventilatie, waarmee warmte uit bijvoorbeeld caravans, campers of garages verdreven kan worden. De verpakking is milieuvriendelijk en de inhoud bestaat uit 1 elektrische ventilatorkachel (EH501AC).

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit
Klik voor de beste prijs
Vulpes Tech Elektrische Kachel Pro met Afstandsbediening - Ventilatorkachel - Elektrische Straalkachel - 3 Standen - 1500W - LCD scherm - Timer - Roterend - Zwart - Incl. schoonmaakdoek

Vulpes Tech® biedt een oplossing voor de koude winterdagen met hun draagbare kachel. Het apparaat beschikt over 3 verwarmingstanden, afstandsbediening, en een compact ontwerp waardoor het gemakkelijk te vervoeren is. Het LED display toont de instellingen en er is een slimme timer voor energiebesparing. De kachel is voorzien van oververhittingsbescherming en een real-life temperatuurweergave om het verwarmen te stoppen als de gewenste temperatuur is bereikt. De verwarmer wordt geleverd met een handige stofdoek en maakt geen geluid tijdens het verwarmen.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit
Klik voor de beste prijs

Hoe kies je de juiste straalkachel

Als u op zoek bent naar een straalkachel, is het belangrijk om te weten hoe u de juiste kachel kunt kiezen. Er zijn een aantal factoren die u moet overwegen, waaronder de afmetingen van de ruimte, het doel van de kachel, het vermogen en het brandstoftype. Hieronder vindt u meer informatie over elk van deze factoren.

Afmetingen van de ruimte

Het is belangrijk om te overwegen hoe groot de ruimte is waar u de straalkachel wilt gebruiken. Als u een grotere ruimte wilt verwarmen, dan heeft u wellicht een kachel nodig met een hogere capaciteit. U kunt ook rekening houden met de hoogte van de plafonds en de verdeling van de warmte in de ruimte.

Doel van de kachel

Het is ook belangrijk om te overwegen waarvoor u de straalkachel wilt gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld de kachel als hoofdverwarming gebruiken of als aanvullende verwarming voor een specifieke ruimte? Dit zal u helpen bij het bepalen van het vermogen van de kachel.

Vermogen

Het vermogen van de straalkachel is een belangrijk aspect om te overwegen. Het vermogen bepaalt hoe snel de kachel een ruimte opwarmt en hoe groot de ruimte kan zijn die de kachel kan verwarmen. Zorg ervoor dat u een kachel kiest met een vermogen dat geschikt is voor de afmetingen van uw ruimte en uw verwarmingseisen.

Brandstoftype

Ten slotte is het belangrijk om te overwegen wat voor soort brandstof u wilt gebruiken voor uw straalkachel. Er zijn straalkachels die werken op elektriciteit, propaan of butaan. Overweeg wat het meest geschikt is voor uw situatie en of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een energiezuinige oplossing of een oplossing waarbij u geen toegang heeft tot elektriciteit.

Door deze factoren in overweging te nemen, kunt u de juiste straalkachel kiezen die bij uw behoeften past.

 

Voordelen van een straalkachel

Er zijn vele voordelen van het gebruik van een straalkachel. Hieronder vindt u enkele van de meest opvallende voordelen:

Flexibiliteit

Een van de grootste voordelen van een straalkachel is de flexibiliteit die het biedt. U kunt de kachel gemakkelijk verplaatsen naar elke ruimte die u wilt verwarmen, waardoor u de verwarming kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Snelle verwarming

Straalkachels kunnen een ruimte snel opwarmen, waardoor u geen tijd hoeft te verliezen om uw huis comfortabel warm te krijgen. Bovendien kunt u de verwarming direct uitzetten als u de ruimte verlaat, waardoor u energie bespaart.

Eenvoudige installatie

Veel straalkachels zijn eenvoudig te installeren, waardoor u geen hulp van een professional nodig heeft. Bovendien kunt u de kachel meestal direct aansluiten op het stopcontact, waardoor u geen tijd hoeft te besteden aan het installeren van een aparte brandstofverbinding.

Energie-efficiëntie

Sommige straalkachels zijn zeer energie-efficiënt, waardoor u minder energie nodig heeft om uw huis comfortabel warm te krijgen. Dit bespaart u niet alleen geld op uw energierekening, maar het is ook beter voor het milieu.

Veiligheid

Straalkachels zijn vaak veiliger dan andere soorten kachels, omdat ze geen vlammen hebben en minder brandgevaar opleveren. Dit maakt ze een goede keuze voor huishoudens met kinderen of huisdieren.

Al met al zijn er vele voordelen van het gebruik van een straalkachel. Als u op zoek bent naar een verwarming die snel, eenvoudig, energie-efficiënt en veilig is, dan is een straalkachel misschien de oplossing die u zoekt.

 

Conclusie

We hebben gekeken naar de wereld van straalkachels en de voordelen die ze bieden. We hebben besproken hoe u de juiste straalkachel kunt kiezen en wat er bij de keuze mee te nemen is. Bovendien hebben we gekeken naar de kosten van verwarming en straalkachels en hoe deze afhankelijk zijn van verschillende factoren.

Het is duidelijk dat straalkachels een uitstekende keuze kunnen zijn voor degenen die op zoek zijn naar een snelle, efficiënte en betaalbare manier om hun huis te verwarmen. Of u nu op zoek bent naar een vervanging van uw bestaande verwarming of een nieuwe manier om uw huis te verwarmen, er is zeker een straalkachel die aan uw behoeften voldoet.

Al met al is het belangrijk om uw opties te overwegen en te kijken naar wat het beste bij uw specifieke behoeften past voordat u een beslissing maakt. Bedenk ook de kosten en de energie-efficiëntie, zodat u zeker weet dat u een verantwoorde keuze maakt. Maak gebruik onze informatie om een weloverwogen beslissing te maken en uw huis comfortabel te verwarmen.

Vulpes Tech® Elektrische Kachel Pro - Ventilatorkachel - Elektrische Straalkachel - 2 Standen - 1200W - LED Indicatie - Wit - Incl. schoonmaakdoek

Onze favoriet

De elektrische kachel van Vulpes Tech® is de oplossing voor mensen die het koud hebben op kantoor of thuiskomen na een lange werkdag. Het apparaat heeft een bereik van 10 vierkante meter, is ultra-stil en beschikt over 2 verwarmingsstanden die makkelijk aangepast kunnen worden met een druk op de knop. Bovendien beschikt de kachel over veiligheidsmaatregelen, zoals een verwarming hoek van 45 graden en bescherming tegen oververhitting en valbeveiliging. De kachel is compact en makkelijk te verplaatsen en bevat een slimme indicatie licht. Bovendien bespaart de ECO stand op de energierekening.

Bekijk prijs