Zuinige Elektrische Kachels

Energiezuinige elektrische kachel

Met de aanhoudende stijging van de energiekosten, is het zoeken naar manieren om energie te besparen steeds belangrijker geworden. Elektrische verwarming is een veelgebruikte optie in veel huizen, maar het kan soms een dure aangelegenheid zijn. Gelukkig zijn er zuinige elektrische kachels beschikbaar die een efficiëntere en budgetvriendelijke oplossing bieden.

Populaire zuinige elektrische kachels

Deze populaire zuinige elektrische kachels bieden een verscheidenheid aan functies en specificaties en zijn een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een energie-efficiënte en effectieve verwarming. Zorg ervoor dat u de specifieke behoeften van uw huis en levensstijl in overweging neemt bij de aankoop van een elektrische kachel

Infrarood verwarmingspaneel - Princess 348035 - Infrarood verwarming - Verwarming elektrisch - 350 watt - Wit - App en spraakgestuurd - Energiezuinig - Met gratis app

De 350 Watt infrarood paneelverwarming van Princess Home is een stijlvolle en efficiënte verwarming die snel opwarmt dankzij het krachtige koolstofkristal verwarmingselement. Bediening is gemakkelijk via spraakbesturing of de Princess Home APP en de verwarming is uitgerust met een timerfunctie die een bereik van 24 uur heeft. Het is zowel aan de muur te bevestigen als vrijstaand te gebruiken en biedt een energiezuinige verwarming met slechts 350 Watt.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Gebruiksvriendelijk
Klik voor de beste prijs
Auronic Elektrische Kachel ? Convectorkachel met Thermostaat en Afstandsbediening - tot 22 m3 - 2000 W ? Zwart

De Convectorkachel van Auronic is een ideale oplossing voor een comfortabel en verwarmd huis tijdens koude winteravonden. Dit elektrische apparaat is eenvoudig te verplaatsen naar elke ruimte in jouw huis en is snel warm, dankzij het moderne design met een luxe LED-Display en digitale thermostaat. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je zelfs zonder je bank te verlaten, de temperatuur instellen. De heater is multifunctioneel en kan overal worden gebruikt, zodat je altijd zeker bent van een aangename temperatuur, zonder het gebruik van gas. Je kunt ook tientallen euro's besparen op je energierekening, door de overhitting beveiliging die automatisch uitschakelt en de 24-uur timer die je kunt instellen. De verpakking bevat de convectorkachel, poten, handleiding, afstandsbediening, batterij, bevestigingsmateriaal en meer. Auronic is een bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en ontwikkelen van gebruiksvriendelijke producten die jouw dag efficiënter en makkelijker maken.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Gebruiksvriendelijk
Klik voor de beste prijs
Convectorkachel - 3 Standen - Turbo - 2000 W - Draagbaar - Wit

De convectorkachel is een ideale oplossing voor extra warmte in ruimtes zonder radiator of CV, of voor een snelle verhoging van de temperatuur. Het werkt geruisloos en is daardoor geschikt voor slaap- of studeerkamers. Het heeft 3 warmtestanden, 750 Watt, 1250 Watt en een turbo van 2000 Watt, en de gewenste warmte-afgifte kan worden ingesteld met een traploos regelbare thermostaat. Het apparaat beschermt tegen oververhitting en is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de handgrepen aan de zijkant. Het kacheltje moet op een vlakke ondergrond staan, dichtbij een stopcontact, en is bedoeld voor gebruik in droge, gesloten ruimtes. Het is belangrijk op te merken dat het niet geschikt is voor vochtige of natte omgevingen. De kachel is GS en CE gekeurd, veilig en stabiel en heeft een snoer van 125 cm en werkt op 220V-240V / 50Hz.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Gebruiksvriendelijk
Klik voor de beste prijs
Elektrische kachel - Elektrische verwarming voor binnen - 800W/1200W - Heater - Stopcontact - Ventilatorkachel

Deze elektrische kachel is de perfecte oplossing voor mensen die last hebben van stijgende gasrekeningen en toch lekker warm willen blijven in de winter. Het is een goede alternatieve warmtebron en snel op temperatuur. Daarnaast is het compact, stijlvol, lichtgewicht en super veilig door ingebouwde veiligheidssensoren en CE goedkeuring. De elektrische prijzen zijn lager dan gasprijzen en de stroomgebruik is optimaal door de zuinige motoren. De kachel heeft 2 standen en een mooi en chique design, is gemakkelijk te verplaatsen met een gewicht van 680 gram en past in elk interieur. De elektrische kachel beschikt ook over twee verschillende veiligheidsbeschermingen en schakelt zichzelf uit bij overhitten of valpartijen. De specificaties zijn 220V netspanning, 1200W aansluitwaarde en afmetingen van 13x12x20cm. Als extra krijg je een stijlvolle elektrische kachel en een dubbele garantie, waarbij problemen met de kachel zullen worden gedekt door de reparatiekosten.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Gebruiksvriendelijk
Klik voor de beste prijs
Gologi Elektrische Kachel - Verwarming elektrisch - Convectorkachel met thermostaat - Werkt via App en touch bediening - Tot 25m2 - 2000 watt - Zwart

Op zoek naar een efficiënte en multifunctionele verwarming voor tijdens de wintermaanden? De Gologi elektrische verwarming is de oplossing! Met een vermogen van 2000 watt en een bereik van 5 tot 50 graden kun je genieten van optimaal comfort. Bedien de verwarming eenvoudig via het touchscreen of de handige Gologi app, die ook op afstand te bedienen is. De verwarming is veilig in gebruik door de overhittingsbeveiliging en is te plaatsen in iedere ruimte dankzij het stopcontact. Je hebt de keuze uit 3 verwarmingsstanden en de verwarming is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium en gehard glas. Bovendien is de verwarming staand of hangend te gebruiken en snel op temperatuur zonder geur af te geven. Specificaties: merk Gologi, kleur zwart, gewicht 8 kg, IP-rating IP24, frequentie 50/60 Hz, snoerlengte 1,5 meter, opwarmtijd 2-3 minuten en voorzien van een digitale thermostaat.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Gebruiksvriendelijk
Klik voor de beste prijs

Voordelen van een zuinige elektrische kachel

Energiebesparing: Zuinige elektrische kachels zijn speciaal ontworpen om energie te besparen en de energierekening te verlagen. Dit komt door de innovatieve technologieën die zijn geïntegreerd, zoals energie-efficiënte verwarmingselementen en slimme thermostaten.

Milieuvriendelijk: Zuinige elektrische kachels gebruiken slechts de benodigde hoeveelheid energie en produceren geen schadelijke uitstoot, zoals koolmonoxide of fijnstof. Hierdoor zijn ze een milieuvriendelijke verwarmingoptie voor huizen.

Gemak: Zuinige elektrische kachels zijn eenvoudig te installeren en te bedienen en vereisen geen aanvullende brandstof. Hierdoor zijn ze een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een verwarming die ze niet op brandstof hoeven te stellen.

Veiligheid: Zuinige elektrische kachels zijn veilig en betrouwbaar, zonder brandgevaar. Hierdoor zijn ze een uitstekende verwarmingoptie voor huizen met kinderen of huisdieren.

Kosteneffectief: Zuinige elektrische kachels zijn vaak een betaalbare optie, aangezien ze minder energie verbruiken dan traditionele verwarmingen. Hierdoor kunnen ze een goede investering zijn voor huizen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke verwarming.

Hoe een elektrische kachel efficiënt te gebruiken

Gebruik een thermostaat: Installeer een thermostaat die de temperatuur automatisch aanpast, zodat u de verwarming niet steeds hoeft aan te passen. Zorg ervoor dat de thermostaat op de juiste plaats is geïnstalleerd, zodat hij de temperatuur nauwkeurig kan meten.

Gebruik verwarming op afstand: Veel zuinige elektrische kachels zijn uitgerust met een afstandsbediening waarmee u de verwarming kunt aanpassen zonder uw huis te verlaten. Dit kan handig zijn als u niet thuis bent en de verwarming wilt aanpassen voordat u thuiskomt.

Beperk overbodige verwarming: Zet de verwarming alleen aan als u het huis gebruikt en zet hem uit als u weggaat. Overbodige verwarming verhoogt uw energierekening.

Beperk gebruik van andere verwarmingapparatuur: Gebruik uw elektrische kachel in combinatie met andere verwarmingapparatuur, zoals verwarmingselementen of radiatoren, zodat u niet meer verwarming nodig hebt dan nodig is.

Gebruik timers: Sommige zuinige elektrische kachels hebben ingebouwde timers die u kunt instellen om de verwarming te laten aangaan en uit te schakelen op bepaalde tijden. Dit is een goede manier om de verwarming efficiënt te gebruiken.

Met deze tips kunt u de meeste zuinige elektrische kachels efficiënt gebruiken en energie besparen. Het is belangrijk om de gebruiksaanwijzing van uw specifieke kachel te lezen en eventuele andere aanbevelingen op te volgen voor het meest efficiënte gebruik.

Belangrijke functies en specificaties van een zuinige elektrische kachel

Vermogen

Het vermogen van een elektrische kachel wordt uitgedrukt in watt en geeft aan hoeveel verwarming de kachel produceert. Een kachel met een hoog vermogen is effectiever voor grotere ruimtes, terwijl een kachel met een lager vermogen beter geschikt is voor kleinere ruimtes.

Thermostaat

Een thermostaat is een belangrijke functie voor het efficiënt gebruiken van de kachel. Het stelt u in staat de temperatuur te regelen en de verwarming automatisch aan te passen.

Verwarmingselementen

De verwarmingselementen zijn het hart van de elektrische kachel en bepalen hoe snel en hoeveel verwarming wordt geproduceerd. Kijk voor kwalitatieve en efficiënte verwarmingselementen bij de aankoop van een kachel.

Afstandsbediening

Een afstandsbediening geeft u de mogelijkheid de verwarming te bedienen zonder de kachel aan te raken, wat handig kan zijn als u de verwarming wilt aanpassen zonder uw huis te verlaten.

Timer

Een timer stelt u in staat de verwarming in te stellen om op bepaalde tijden in te schakelen en uit te schakelen. Dit is een efficiënte manier om de verwarming te gebruiken en energie te besparen.

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk aspect bij de aankoop van een elektrische kachel. Kijk voor kachels met veiligheidsfuncties, zoals oververhittingsbeveiliging, kindersloten en vlamvertragers.

Afmetingen en gewicht

Overweeg de afmetingen en het gewicht van de elektrische kachel, aangezien dit bepalend is voor de plaatsing en verplaatsing van de kachel.

Prijs

Het is belangrijk om een zuinige elektrische kachel te vinden die binnen uw budget past. Bedenk dat een kachel met meer functies en specificaties duurder zal zijn, maar waarschijnlijk energie-efficiënter en handiger is.

Door deze functies en specificaties in overweging te nemen, kunt u de meest geschikte zuinige elektrische kachel vinden voor uw huis en energie besparen.

Conclusie

In conclusie zijn zuinige elektrische kachels een uitstekende keuze voor verwarming van huizen en kantoren. Ze zijn energie-efficiënt, gemakkelijk te gebruiken en bieden tal van functies en specificaties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Het is belangrijk om te weten hoe u een elektrische kachel efficiënt kunt gebruiken en de functies en specificaties te overwegen die het beste bij uw levensstijl en huis passen. Door deze aspecten in overweging te nemen, kunt u een verstandige beslissing nemen bij de aankoop van een zuinige elektrische kachel.

Auronic Elektrische Kachel – Convectorkachel met Thermostaat en Afstandsbediening - tot 22 m3 - 2000 W – Zwart

Onze favoriet

De Convectorkachel van Auronic is een ideale oplossing voor een comfortabel en verwarmd huis tijdens koude winteravonden. Dit elektrische apparaat is eenvoudig te verplaatsen naar elke ruimte in jouw huis en is snel warm, dankzij het moderne design met een luxe LED-Display en digitale thermostaat. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je zelfs zonder je bank te verlaten, de temperatuur instellen. De heater is multifunctioneel en kan overal worden gebruikt, zodat je altijd zeker bent van een aangename temperatuur, zonder het gebruik van gas. Je kunt ook tientallen euro's besparen op je energierekening, door de overhitting beveiliging die automatisch uitschakelt en de 24-uur timer die je kunt instellen. De verpakking bevat de convectorkachel, poten, handleiding, afstandsbediening, batterij, bevestigingsmateriaal en meer. Auronic is een bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en ontwikkelen van gebruiksvriendelijke producten die jouw dag efficiënter en makkelijker maken.

Bekijk prijs