Elektrische kachel Action

Elektrische kachel Action: Voordelen en kenmerken

Introductie tot elektrische kachels

Soorten elektrische kachels

Elektrische kachels zijn er in verschillende soorten en maten, zoals convectorkachels, infraroodkachels, ventilatorkachels en oliegevulde radiatoren. Elk type heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de gebruiker.

Waarom kiezen voor een elektrische kachel?

Elektrische kachels zijn een populair alternatief voor traditionele verwarmingssystemen vanwege hun energie-efficiëntie, veiligheid en gebruiksgemak. Ze zijn ook milieuvriendelijker, omdat ze geen schadelijke stoffen uitstoten en geen fossiele brandstoffen verbruiken.

Tristar Elektrische Kachel KA-5911 - Convectorkachel - 750|750|1500 Watt - Oververhittingsbeveiliging - Regelbare thermostaat - Wit

Ontdek de warmte van de Tristar KA-5911 Convector Kachel - uw ideale partner tijdens de frisse winterdagen. Dit compacte en handzame toestel, voorzien van handige geïntegreerde handvatten, is de perfecte keuze voor extra warmte waar u dat nodig heeft. Zijn krachtige 1500 Watt vermogen verzekert een snelle en aangename warmteverspreiding, terwijl de twee warmtestanden, verstelbare thermostaat, en ingebouwde oververhittingsbeveiliging zorgen voor zowel comfort als veiligheid.

De Tristar Convector Kachel blinkt uit in efficiëntie. Door de stille werking is het een uitstekende keuze voor langdurig gebruik, zelfs in rustige ruimtes zoals uw slaapkamer.

Met de regelbare thermostaat en diverse warmtestanden past deze kachel zich moeiteloos aan uw persoonlijke comforteisen aan. Ideaal voor een gezellige en warme sfeer in de luifel of voortent van uw caravan. Het indicatielampje toont duidelijk aan of de kachel in werking is en de oververhittingsbeveiliging garandeert een veilige uitschakeling bij risico op oververhitting.

Let op: Dit product is voornamelijk geschikt voor goed geïsoleerde ruimtes of voor incidenteel gebruik.

In de doos vindt u de Tristar Convector Kachel en een duidelijke handleiding.

Kies voor de Tristar Convector Kachel vanwege:

 • Gebruiksgemak: eenvoudige bediening met draaiknop en schakelaars aan de zijkant.
 • Regelbare thermostaat voor de optimale verwarming van kleine ruimtes.
 • Ideaal als bijverwarming voor die extra koude dagen.
 • Veilig in gebruik dankzij de ingebouwde oververhittingsbeveiliging.
 • Compact en eenvoudig op te bergen, met afmetingen van 17,8 x 49,5 x 35,3 cm.

De Tristar KA-5911 Convector Kachel is uw betrouwbare bron van warmte en comfort, ontworpen voor uw gemak en veiligheid.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit
Klik voor de beste prijs
Ferm Electrische kachel - 2000W - Elektrische radiator - Ingebouwde thermostaat - Heater

Verwelkom warmte in uw leven met onze compacte elektrische kachel – de ultieme oplossing voor een koudere omgeving. Deze stijlvolle en efficiënte heater biedt u het volgende:

 • Een geïntegreerde thermostaat voor nauwkeurige temperatuurregeling.
 • Oververhittingsbeveiliging, waardoor uw veiligheid altijd gewaarborgd blijft.
 • Een handige ventilatorfunctie voor een gelijkmatige warmteverdeling.
 • Aanpasbare warmte-instellingen (1000W & 2000W) voor een perfect warmteniveau.

Deze elektrische kachel is uw redder in nood bij dalende temperaturen. Ideaal voor het snel opwarmen van kleinere ruimtes - en het enige dat u nodig heeft, is een stopcontact.

 • Compacte keramische heater, gemonteerd op een handige standaard.
 • Verschillende instelbare standen, afgestemd op uw persoonlijke warmtebehoeften.
 • Met de zekerheid van 2 jaar fabrieksgarantie.

Laat de kou u niet meer verrassen. Onze elektrische kachel is niet alleen een bron van warmte, maar ook een toonbeeld van comfort en gebruiksgemak. Kies voor gezelligheid en warmte, waar en wanneer u maar wilt!

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit
Klik voor de beste prijs
LSC - Elektrische Kachel - Smart Connect Convector Kachel - Kachel Met 24-uurs-timer - Kachel Op afstand te bedienen - App Bediening - Kachel Simpele bediening - strak design

Verrijk uw wooncomfort met de geavanceerde LSC Smart Connect convectorkachel, exclusief online beschikbaar. Ervaar de luxe van een warm huis, zelfs voordat u binnenstapt. Deze moderne kachel, uitgerust met twee verwarmingsstanden en een praktische antivriesmodus, is uw ideale metgezel voor de koude herfst- en winterdagen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Programmeerbaar via een 24-uurs timer voor continue warmtecomfort.
 • Gemakkelijke bediening vanuit elke locatie met de bijbehorende app.
 • Simpel en elegant design, een aanwinst voor elk interieur.

Het duidelijke led-display toont welke functies actief zijn, zodat u steeds volledige controle heeft. Bovendien is deze kachel niet alleen functioneel, maar met zijn strakke vormgeving ook een stijlvolle toevoeging aan uw huis.

Bediening is een fluitje van een cent: gebruik de knop aan de voorzijde of neem de regie in handen via de app. Dankzij de "electronic room temperature control" wordt de temperatuur van uw ruimte nauwkeurig gemonitord en aangepast naar een comfortabel niveau.

Extra tip: Activeer de kachel op afstand met de app, zodat u altijd in een behaaglijk warm huis thuiskomt.

Bij levering van deze slimme kachel hoeft u alleen de pootjes te bevestigen, en uw huis transformeert in een oase van warmte. Kies voor de LSC Smart Connect convectorkachel en omarm een winter vol warmte en comfort.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit
Klik voor de beste prijs
Tristar Elektrische Kachel KA-5037 - Ventilatorkachel - 2 warmtestanden 1000|2000 Watt - Voor kleine ruimtes - Zwart

Maak kennis met de Tristar KA-5037: een stijlvol ontworpen elektrische ventilatorkachel, perfect voor het verwarmen van kleine ruimtes. Deze veelzijdige kachel is niet alleen geschikt voor de koude wintermaanden, maar biedt dankzij zijn koelfunctie ook verfrissing tijdens de zomer.

Hoogtepunten van de Tristar Elektrische Ventilatorkachel:

 • Twee warmtestanden: Kies tussen 1000 en 2000 Watt voor de ideale temperatuurinstelling. De ingebouwde ventilator zorgt voor een efficiënte verspreiding van warmte, waardoor kleinere ruimtes snel verwarmd worden.
 • Draagbaar en praktisch: Met het geïntegreerde handvat verplaats of berg je de kachel gemakkelijk op.

Veiligheid staat voorop dankzij de oververhittingsbeveiliging, die ervoor zorgt dat de kachel automatisch uitschakelt wanneer deze te heet wordt. De bediening is eenvoudig en intuïtief met de draaiknoppen aan de voorzijde, zodat je moeiteloos de gewenste snelheid en temperatuur instelt.

Bij elk Tristar product, inclusief deze ventilatorkachel, profiteer je van 24 maanden garantie.

Inhoud van de doos:

 • Tristar elektrische ventilatorkachel
 • Handleiding

Waarom kiezen voor de Tristar Elektrische Ventilatorkachel:

 • Gebruiksvriendelijk: eenvoudige bediening met twee draaiknoppen aan de voorkant.
 • Flexibele temperatuurregeling met een thermostaat van 1000 en 2000 Watt, ideaal voor kleine ruimtes.
 • Perfect als bijverwarming in huis.
 • Zowel verwarmen in de winter als verkoelen in de zomer dankzij de ventilatorfunctie.
 • Compact en handzaam, met afmetingen van 12.8 x 22.3 x 26.1 cm, dus eenvoudig op te bergen.

De Tristar KA-5037 is uw betrouwbare partner voor het hele jaar door, biedt comfort en gemak, en is een elegante toevoeging aan elk interieur.

 • Kracht
 • Duurzaamheid
 • Prijs-kwaliteit
Klik voor de beste prijs

De elektrische kachel van Action

Belangrijkste kenmerken

De elektrische kachel van Action is een betaalbaar en stijlvol apparaat dat ontworpen is om uw woonruimte snel en efficiënt te verwarmen. Het beschikt over meerdere warmte-instellingen, een thermostaatfunctie, en een ingebouwde timer.

Voordelen van de elektrische kachel Action

- Energie-efficiëntie

De elektrische kachel van Action maakt gebruik van convectie om de warmte gelijkmatig over de kamer te verspreiden. Hierdoor wordt de warmte snel en efficiënt verdeeld, wat zorgt voor een lager energieverbruik en lagere verwarmingskosten.

- Veiligheid

De elektrische kachel van Action is uitgerust met diverse veiligheidsfuncties, zoals oververhittingsbeveiliging en een kantelbeveiliging. Dit zorgt ervoor een veilige verwarmingservaring voor u en uw gezin.

- Gemak

De elektrische kachel van Action is eenvoudig te bedienen dankzij de intuïtieve bedieningsknoppen en de meegeleverde afstandsbediening. Bovendien is hij lichtgewicht en draagbaar, waardoor hij gemakkelijk van kamer naar kamer kan worden verplaatst.

- Design en stijl

Het moderne en compacte ontwerp van de elektrische kachel van Action maakt het een stijlvolle aanvulling op elk interieur. De kachel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u er een kunt kiezen die bij uw inrichting past.

Installatie en gebruik van de elektrische kachel Action

Het installatieproces

De installatie van de elektrische kachel van Action is eenvoudig en vereist geen professionele hulp. Plaats de kachel op een vlakke, stabiele ondergrond en sluit hem aan op een stopcontact. Schakel het apparaat in met behulp van de aan/uit-schakelaar en stel de gewenste temperatuur en tijdsduur in met de bedieningsknoppen of de afstandsbediening.

Tips voor optimaal gebruik

Om het meeste uit uw elektrische kachel van Action te halen, houdt u rekening met de volgende tips:

 1. Plaats de kachel op een veilige afstand van meubels, gordijnen en andere brandbare materialen.
 2. Zorg voor voldoende ventilatie in de kamer om oververhitting te voorkomen.
 3. Maak gebruik van de thermostaatfunctie om energie te besparen en een constante kamertemperatuur te behouden.
 4. Gebruik de timerfunctie om de kachel automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd.

Onderhoud en veiligheidstips

Onderhoud van de elektrische kachel Action

Het onderhoud van de elektrische kachel van Action is minimaal. Reinig regelmatig de buitenkant van het apparaat met een vochtige doek om stof en vuil te verwijderen. Controleer de kachel op tekenen van slijtage en vervang beschadigde onderdelen indien nodig.

Veiligheidstips

Volg deze veiligheidstips om ervoor te zorgen dat u uw elektrische kachel van Action op een veilige manier gebruikt:

 1. Laat de kachel nooit onbeheerd achter terwijl hij in gebruik is.
 2. Houd kinderen en huisdieren uit de buurt van de kachel.
 3. Gebruik de kachel niet in vochtige ruimtes, zoals badkamers of wasruimtes.
 4. Trek de stekker uit het stopcontact als de kachel niet in gebruik is.

Conclusie

De elektrische kachel van Action is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare, energie-efficiënte en veilige verwarmingsoplossing. Met zijn gebruiksvriendelijke bediening, stijlvolle ontwerp en uitgebreide veiligheidsfuncties biedt het apparaat comfort en gemak voor elke woonruimte. Door de kachel op de juiste manier te installeren, te gebruiken en te onderhouden, kunt u genieten van een aangename en veilige verwarmingservaring.

Veelgestelde vragen

Is de elektrische kachel van Action geschikt voor grote ruimtes?

De elektrische kachel van Action is het meest effectief in kleine tot middelgrote ruimtes. Voor grotere ruimtes kunt u overwegen meerdere kachels te plaatsen of een groter verwarmingssysteem te gebruiken.

Hoeveel energie verbruikt de elektrische kachel van Action?

Het energieverbruik van de elektrische kachel van Action varieert afhankelijk van het gekozen warmteniveau en de gebruiksfrequentie. Over het algemeen is het apparaat energiezuinig in vergelijking met andere verwarmingsmethoden.

Kan ik de elektrische kachel van Action 's nachts laten draaien?

Hoewel de elektrische kachel van Action veiligheidsfuncties heeft, zoals oververhittingsbeveiliging, wordt het aanbevolen om het apparaat niet onbeheerd achter te laten, vooral tijdens het slapen. Gebruik de timerfunctie om ervoor te zorgen dat de kachel automatisch wordt uitgeschakeld.

Wat is het geluidsniveau van de elektrische kachel van Action?

De elektrische kachel van Action produceert een laag geluidsniveau, waardoor hij geschikt is voor gebruik in woonkamers, slaapkamers en kantoren. Houd er echter rekening mee dat het geluidsniveau kan variëren afhankelijk van het model en de instellingen van het apparaat.

Is de elektrische kachel van Action geschikt voor mensen met allergieën of astma?

Ja, de elektrische kachel van Action is een goede keuze voor mensen met allergieën of astma, omdat het apparaat geen stofdeeltjes of allergenen verspreidt. Bovendien stoot het geen schadelijke stoffen uit, wat bijdraagt aan een gezondere binnenlucht.