product-img

Hoe werken elektrische wandkachels?

Elektrische wandkachels zijn een geweldige optie voor diegenen die hun kamer willen verwarmen zonder andere vormen van energie te gebruiken. Ze zijn er in veel verschillende merken en modellen en hebben een instelbaar temperatuurbereik om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ze zijn ook zeer energiezuinig en vergen minimaal onderhoud. De meeste elektrische wandkachels gebruiken elektriciteit om lucht op te warmen, die vervolgens door de kamer circuleert. Dit verwarmingsproces wordt vervolgens naar het gebied geleid dat u wilt opwarmen.

 

Hoe de grootte van uw huis te meten voor een elektrische wandverwarmer?

Om de grootte van uw huis te meten voor een elektrische wandkachels, moet u de vierkante meters van uw huis berekenen. Zodra je dit hebt gedaan, kies je een model dat compatibel is met de hoeveelheid stroom die beschikbaar is in je huis en lees je de instructies van de fabrikant zorgvuldig door voor de installatie! Elektrische wandkachels gebruiken elektriciteit om warmte op te wekken, wat betekent dat u hier rekening mee moet houden bij het berekenen van hoeveel wattage (in volt) nodig is om de verwarming te laten werken.

 

Voor- en nadelen van elektrische wandkachels

Bent u op zoek naar een manier om uw huis te verwarmen in de koudere maanden? Dan zijn elektrische wandkachels wellicht een goede optie voor u. Hoewel er enkele nadelen zijn, zoals het feit dat ze niet werken in warme klimaten, wegen de algemene voordelen van elektrische wandkachels ruimschoots op tegen deze. Elektrische wandkachels zijn bijvoorbeeld betaalbaar en makkelijk in gebruik. Bovendien werken ze het beste in klimaten waar het het hele jaar door koud is. Dus als u in een kouder deel van Noord-Amerika woont, zijn elektrische wandkachels wellicht de perfecte oplossing voor u.

 • Merk

  Mill

 • Kleur

  Wit

 • Model elektrische kachel

  Paneel

 • Plaatsing (verwarming)

  Wandmontage

 • Let op: Bovenstaande specificaties zijn veel voorkomende voor dit product, controlleer ze hier nog altijd!
product-img

 

Soorten elektrische wandkachels

Elektrische wandkachels zijn er in drie soorten - luchtbron, grondbron en stralingsbron - elk met zijn eigen voor- en nadelen. Stralingswandkachels, ook wel ruimteverwarmers genoemd, gebruiken golven van energie om een ??kamer te verwarmen. Luchtverwarmers werken door de kamer te verwarmen met luchtstroom van een motor. Grondverwarmers gebruiken warm water om de kamer te verwarmen; dit type komt veel voor in Europa. welk type elektrische wandkachels u ook kiest, zorg ervoor dat u de beoordelingen leest en de beste kiest voor uw behoeften.

 

Wandkachels met elektrisch paneel

Als u op zoek bent naar een energiezuinige manier om uw huis te verwarmen, dan zijn elektrische paneelwandkachels de perfecte keuze. Ze verbruiken niet alleen heel weinig elektriciteit, maar ze zijn er ook in verschillende maten en stijlen die bij elk huis passen. Bovendien kun je ze bedienen met een app of een afstandsbediening - waardoor je totale flexibiliteit hebt als het gaat om het 's nachts verwarmen van je kamer. Het belangrijkste is dat elektrische paneelwandkachels verwarmingselementen hebben die gelijkmatig over het paneel zijn verdeeld - dit zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling door de hele kachel. Dus of je nu extra warmte nodig hebt tijdens de wintermaanden of gewoon de boel warm wilt houden tijdens die koude zomeravonden, elektrische paneelwandkachels zijn perfect voor jou!

product-img

 

Elektrische wandconvectoren

Elektrische convector-wandkachels zijn de perfecte keuze voor grote ruimtes omdat ze de warmte gelijkmatig over de kamer verdelen. Ze zijn er in twee soorten - op basis van straling en geforceerde lucht. Stralingswandkachels gebruiken licht om de kamer op te warmen, terwijl geforceerde luchtwandkachels afhankelijk zijn van een ventilator om de warme lucht door de kamer te laten circuleren. Convector-wandkachels zijn veruit het meest populaire type elektrische kachel, dankzij hun strakke design en eenvoudige installatie.

 

Elektrische radiator wandkachels

Elektrische wandradiatoren zijn de perfecte keuze voor kleine ruimtes. Ze worden geleverd met een afstandsbediening, zodat je snel de temperatuur kunt wijzigen zonder dat je uit je stoel hoeft te komen. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in zowel residentiële als commerciële omgevingen. Ook is de thermostaat instelbaar, waardoor het gemakkelijk is om de juiste temperatuur te krijgen. Ze zijn stil, zodat u de mensen om u heen niet stoort tijdens het verwarmen van uw kamer of kantoorruimte.

 

Conclusie

Wilt u uw huis verwarmen bij koud weer? Zoek niet verder dan elektrische wandkachels! Deze kachels gebruiken elektriciteit om de lucht in je kamer op te warmen, waardoor het veel comfortabeler is om in te wonen. Niet alleen dat, elektrische wandkachels zijn ook een milieuvriendelijkere optie, omdat ze geen schadelijke dampen afgeven. Als je overweegt te investeren in een elektrische wandkachels, lees dan zeker onze blog voor alle informatie die je nodig hebt. We hebben ook een lijst opgenomen met de verschillende soorten elektrische wandkachels die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. klaar om te beginnen? Klik op onderstaande link om vandaag nog je huis te verwarmen!

Veelgestelde vragen

+ Wat zijn de beste eigenschappen van elektrische wandverwarmers?

Als u op zoek bent naar een elektrische wandverwarmer die bij uw stijl past en bespaart op energiekosten, overweeg dan om voor een van deze modellen te kiezen. Enkele van de beste eigenschappen van elektrische wandverwarmers zijn dat ze in verschillende maten, vormen en kleuren verkrijgbaar zijn. Zo vind je gemakkelijk de perfecte kachel voor jouw ruimte. Bovendien hebben elektrische wandverwarmers meestal een afstandsbediening, zodat u ze overal in huis kunt bedienen. En last but not least, elektrische wandverwarmers hebben vaak automatische uitschakelingen en timers om te helpen besparen energie.

+ Zijn elektrische wandverwarmers energiezuinig?

Elektrische wandverwarmers zijn inderdaad energiezuinig, wat fijn is voor mensen die energie en geld willen besparen. Ze produceren ook heel weinig geluid, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die in alle rust willen slapen. Wandverwarmers verbruiken minder energie dan andere verwarmingsopties zoals gas of olie, zijn gemakkelijker te onderhouden en kunnen op de muur worden aangesloten, of je ze nu gebruikt of niet - waardoor ze een duurzame keuze zijn.

+ Moet ik de buitenkant van mijn huis isoleren voordat ik een elektrische wandverwarming installeer?

Het is niet nodig om de buitenkant van uw huis te isoleren voordat u een elektrische wandverwarming installeert. Elektrische wandverwarmers gebruiken elektriciteit om thermische energie om te zetten in elektrische energie, en aangezien ze aan de binnenkant van uw muren worden geïnstalleerd, hebben ze geen negatieve invloed op de buitenkant of het isolatieniveau van uw huis.

+ Waar moet u op letten bij het installeren van een elektrische wandverwarming?

Wees altijd voorzichtig bij het installeren van een elektrische wandverwarmer en volg de instructies van de fabrikant nauwkeurig op. Elektrische wandverwarmingen verbruiken minder energie dan traditionele wandverwarmingen op gas of olie, dus zorg ervoor dat de verwarming in een ruimte wordt geplaatst met voldoende ventilatie om oververhitting te voorkomen. Bovendien produceren elektrische wandkachels veel warmte, dus zorg ervoor dat de kachel ver genoeg uit de buurt van andere objecten of muren wordt geplaatst om brandgevaar te voorkomen.

+ Hoe moet ik een elektrische wandverwarming voor mijn huis op maat maken?

Om een ??elektrische wandverwarmer voor in huis op maat te maken, moet je eerst de breedte en lengte van je muur opmeten. Vervolgens moet je een kachel kiezen die hetzelfde of iets groter is dan de breedte en lengte van je muur. Zorg er ten slotte voor dat u de instructies van de kachel zorgvuldig leest om een ??juiste installatie te garanderen. Houd er rekening mee dat elektrische wandverwarmers in verschillende wattages verkrijgbaar zijn - zoek er een die bij je past. Wandverwarmers met een hoger wattage zullen meer warmte produceren, terwijl die met een lager wattage minder energie verbruiken.